ONE LOVE -katutanssityöpajat ja ONE LOVE JAMBOREE

Työpajat 7.-10.9 klo 1820 Revontulikeskuksen liiketilassa

ONE LOVE JAMBOREE 11.9 klo 18-20 Hillapolun ostoskeskuksella

Kiinnostaako katutanssi? Tule opettelemaan katutanssin perusteita osallistumalla työpajoihin. Tai tule ottamaan julkista tilaa haltuun ONE LOVE JAMBOREEssa Korkalovaaran ostarilla!

Rakkaustalkoiden ONE LOVE -katutanssityöpajoissa opetellaan katutanssin perusteita ja yhdistelmiä monipuolisin sarjoin unohtamatta freestyleä. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita.

ONE LOVE -tanssityöpaja on käynnissä ma-to 7.-10.9 klo 18-20 Revontulikeskuksen liiketilassa. Ilmainen työpaja on tarjolla kaikille +10 -vuotiaille kiinnostuneille. Tanssitaustaa ei tarvita ja mukaan voi tulla minä päivänä tahansa. Vallallaolevasta tilanteesta johtuen osallistujamäärää täytyy rajoittaa, ja paikan ryhmässä varmistaa parhaiten ilmoittautumalla etukäteen osoitteessa http://www.transcendentry.fi/rakkaustalkoot/

Tarjoamme kasvosuojat ja käsidesin.

HUOM: Osallistuminen yhteensä neljä (4) päivää ja kahdeksan (8) tuntia kestävään kokonaisuuteen tarjoaa mahdollisuuden päästä katukulttuuriyhdistys Transcendentin porukoiden kanssa esiintymään 30.10 (Korundissa, yhteistyössä Lapin tanssiopiston kanssa) & 12.12 (Sirkus Taika-ajan näyttämöllä osana Transcendent ry:n Joulujamit -tapahtumaa).

ONE LOVE JAMBOREE perjantaina 11.9 klo 18-20 Hillapolun ostarilla Korkalovaarassa on avoin kutsu tulla mukaan katutanssitapahtumaan!  

Vetäjä taiteilija, sosiaalityöntekijä Matti Martiskainen

Naapuruus- ja rakkaustalkoita tukee SKRn maakuntarahasto, Rovaniemen kaupungin kulttuuripalvelut sekä Euroopan komission hanke AMASS Acting on the Margin: Arts as Social Sculpture